Kommentszűrés
’13 feb
9
09:07

Toalett Gender: Csavaros

Írta: Onleanyblog

Szerző: Fakirma

Zseniális és egyszerű. Sokatmondó és kifejező. Esztétikus és optimista. Az üzenet egyértelmű: nem a méret a lényeg, az egyetlen fontos szempont a kompatibilitás. A választék pedig  szerencsére hosszú széles.




A budigender a tíz év után megnyílt Átrium Film-Színház tervezőinek kreativitását dicséri.  A fényképeket egy drága barátnő készítette, én még megboldogult Május 1 mozi korában sem jártam a helyszínen, most viszont felveszem a kötelezően kipipálandó kultikus helyek listájára. A programajánló ígéretes, még a magamfajta egyszerű lélek is jó eséllyel találhat magának foga alá valót a vécéajtókon kívül is. Színházi előadások, kortárs tánc, zenei koncertek, filmek, gyerekműsorok és egy minden bizonnyal pipec kávéház várják az igényes programokra vágyókat. Menjetek és meséljétek el nekem is!


Címkék: ajánló inspiráció fakirma toalett gender

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr845104336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása