Kommentszűrés
’12 ápr
27
12:42

Szünidei matiné - Csodabogarak

Írta: Onleanyblog

Szerző: FiloSzofi

Mielőtt megkapnátok a súlyos eheti Riposztot, egy kis lazulás. Tudom, hogy régi, de olyan jó volt újra elővenni, és ha van, aki most találkozik vele először, már megérte. Egy francia animációs sorozatról van szó, amelynek egyik alkotója Thomas Szabo - újabb bizonyítékként arra, hogy a magyarokban animációs vér folyik, egy vágólappal több van bennünk.

A sorozat gyönyörű, és nagyon vicces, néha szívszorító, néha bölcs, de mindig humoros. De a legjobb mégis a hangvilága: Mintha a fűben feküdnél egy nyári délutánon, vagy a bogársztráda mellett stoppolnál, vagy...nézzétek meg.
Nincs legjobb, én most egy love storyt hoztam, és játszótéri történetet, amin a 3 és fél éves Fí gurult a nevetéstől. Aztán ti csak böngésszetek tovább.
( Ajánlom kisebbeknek is, ettől nem lesz idegbeteg a gyerekünk. Lassú és nem harsány, beszéd nincs, mégsem unalmas.)

Love Story



Csigák a játszón





Címkék: ajánló video szünidei matiné filoszofi csodabogarak

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr595103958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsb creations 2012.04.27. 12:42:00

A sorozatot megvettem DVD-n és ugyan már "rongyosra" nézték a gyerekek, még mindig hangosan kacagnak egyes jeleneteken. Nagyon-nagyon aranyos!

Szofi 2012.04.27. 12:42:00

Mindig sejtettem, hogy mások gyerekeit sokkal könnyebb nevelni :)

anyus 2012.04.27. 12:42:00

Ez nagyon szép elmélet, csüggeni fognak a szavaidon :)

Onleanyblog 2012.04.27. 12:42:00

Látod, erre nem is gondoltam!

Azt hiszem, úgy kellene kommentálni, hogy az előtte való munka, a saját erőfeszítés teszi olyan felszabadítóvá az élvezetet. Ha csak úgy felteszik őket a csúszdára, az nem ugyanaz. Kész tanmese.

anyus 2012.04.27. 12:42:00

:) Aranyos.
Bár tartok tőle h sok csiga fog áldozatul esni annak h ezt látva jószándékú gyerekek pár vidám percet akarnak majd szerezni nekik...

süti beállítások módosítása