Kommentszűrés
’11 sze
25
22:48

Írta: Onleanyblog

hangfoglalás http://www.hangfoglalasonline.hu/

2011 a Hangfoglalás hatodik éve. Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzen

Kicsiket és nagyokat, profi és amatőr zenészeket is vár a hatodik Hangfoglalás kiállítás szeptember 30. és október 2. között Budapesten. A SYMA Sport- és Rendezvényközpontban a vendégek kipróbálhatják a hangszereket, a legmodernebb hang-, fény- és stúdiótechnikát, valamint csaknem 300 ingyenes zenei esemény közül választhatnak. Közép-Kelet-Európa legnagyobb zenei demonstrációján a hallásromlás megelőzésére is odafigyelnek: bárki füldugót kérhet, ha túl nagynak találja a hangerőt. A ’C’ csarnokban négy színpadon követik egymást az élő koncertek. Fellép például a Beatrice, az Anti Fitness Club, a Besh o droM, a Blind Myself, Karácsony János és barátai, a Mocsok 1 Kölykök, a Larry Hangman, a Compact Disco, az Intim Torna Illegál, a Söndörgő, a Szabó Balázs Band, Odett, a Paddy and the Rats és a Wasabi Kht. A koncerteket a hangfoglalasonline.hu oldalon élőben közvetítik.

 hagyományok háza - ferenczi http://www.hagyomanyokhaza.hu/oldal/10790/

sör - http://www.aranypentek.hu/fooldal

paradicsom

gyerek


 







A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr385103457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása