Kommentszűrés
’11 jún
8
19:25

Intro9 - Család

Írta: Onleanyblog




Csak közhelyek jutnak eszembe: a lényeg, a minden, a dolgok értelme. A gyerekek nevelnek olyan felnőtt-félévé, ők szembesítenek a végességgel, (...) Ezen a ponton álmából felsírt a kislányom. Most mellettem szuszog, tenyeremben érzem hároméves kis bőrének langymelegét. Ki kell próbálni! (Lotte)
Az enyém mozaik. Más néven patchwork. Vagyis nehéz sorsú Telhetetlen Bendőt és Szendvicsgyereket nem az édesapja, hanem egy gonosz mostoha neveli. S hogy a káosz még nagyobb legyen, a betolakodó megjelenése után hamarosan megszületett Királykisasszony és Kórházi Farkas (ezt a nevet Királykisasszony adta húgocskájának nem sokkal a szülészetről való hazatérésünk után, pszichológusok most örüljetek!). Nem gondolom, hogy ez a normális család. Sem hogy az ideális. Néha szívfájdító, máskor vicces, rendszerint átláthatatlan, jó terep a játszmázásra és a határok feszegetésére. Viszont türelemre, toleranciára, rugalmasságra, nagyvonalúságra, gyors problémamegoldásra, hatékony kommunikációra nevel, és elfér benne nagyon sok szeretet. S ahogy az egyszeri majommama mondta: „szőrős is, szaros is, de mégiscsak az enyém”. (Zafirma)

A család az, amivel egy jó nő össze tudja egyeztetni a bridzselést, a hegymászást, a vitorlavarrást és pszichológushoz jár miatta.
De én nem ez alatt a definíció alatt vagyok boldog. Ja, boldog vagyok – a családom miatt. (Szofi)




Címkék: intro család rólunk

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr855103377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása