Kommentszűrés
’12 sze
3
09:52

Goldenblog szavazás...

Írta: Onleanyblog

Szerző: FiloSzofi 

Nagy meglepetésemre, felfedeztem magunkat a Goldenblog nevezett blogjainak listáján! Nem mi indultunk, egy kedves olvasónk, vagy talán a zsűri nevezett, nem tudom, mindenesetre nagyon köszönjük!

Nem tudom, Lotte és Irma hogy voltak vele, de nekem azért nem jutott eszembe a nevezés, mert úgy érzem, még újbor vagyunk, nem forrtuk ki magunkat. Ez még nem az igazi fellépőruhánk. Megfordítva a dolgot, jobban hangzik ez úgy, hogy nagyon sok van még bennünk, lelki szemeink előtt egy egész vár lebeg, azért nincs tető a falakon. Ez ugyanis még nem a tetőszint.

Azért írom mindezt, hogy éreztessem az örömömet és a meglepetést, hogy van, aki számol velünk, és tető ide vagy oda, azért itt kérem laknak! Nem is kevesen, és még jól is érezzük magunkat!

Nagy bíztatást és megerősítést jelent a nevezés, és a szavazatok még inkább, ezért, ha már verseny, kérlek benneteket, szavazzatok ránk!

Szavazni szeptember 6-án éjfélig lehet, és sajnos facebook profil is kell hozzá. Bennünket az életmód blogok kategóriában találtok.

Elő hát a bográcsot, töltsük meg a poharakat, aki szeret itt nálunk, csemetefáink és gondolkodó padjaink között elnézelődni, maradjon velünk! (Ez itt a vesztegető sör-virsli.) Köszönjük a támogató szavazatokat!


Címkék: rólunk szavazás goldenblog onleány

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr985104125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyus 2012.09.03. 09:52:00

Szerencsétek h Bözsi mégsem indul.
http://levelekjulistol.blogspot.hu/2011/11/godenbog_10.html

Anonymous 2012.09.03. 09:52:00

Persze közben dagadok a büszkeségtől, és fűnek-fának újságolom, hogy hát igen, a mi blogunk goldenblog kompatibilis, s ha idén véletlenül nem mi nyernénk, jövőre mi leszünk a nyertes befutók egészen biztosan.
Fakirma

Anonymous 2012.09.03. 09:52:00

:D
Pedig úgy imádtam minden egyes kommentelőnek személyiségéhez illő saját betűsort összeállítani!:)
Ezzel a goldenblog szarsággal meg úgy érezem magam, mintha valaki heccből benevezett volna engem a Magyarország szépe versenyre, csak hogy éghessek egy jó nagyot.:)
Fakirma

anyus 2012.09.03. 09:52:00

Na jó... de csak mert leszedtétek a betűkitoszós vacakot :D

lotte 2012.09.03. 09:52:00

Igazi anti-blogger vagyok, azt sem tudtam, hogy zajlik a szavazás, így kettős meglepetésként örvendezhetek, hogy van, aki gondol ránk!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

süti beállítások módosítása