Kommentszűrés
’12 jún
14
23:56

És amikor te is terhes leszel

Írta: Onleanyblog

Szerző: FiloSzofi

Terhesnek lenni azért is jó, mert ha addig mások véleményének rabszolgája voltál, most végre felszabadulsz. Annyi indulat szabadul rád ugyanis, amit nem lehet ép ésszel kezelni, az az a pillanat, amikor tényleg eljutsz odáig, hogy leszarod.
És nem mindig csak mások a hülyék, a saját hülyeségeink is benne vannak a csomagban.

Először is szembesülsz gondolatban az összes korábbi kijelentéseddel, ami terhességre, kisgyerekes nőkre vonatkozott. El is határozod, hogy tartod magad hozzá, és majd te megmutatod, hogy kell ezt vagányul csinálni.


Kár a gőzért ezen a fronton már minden szabadságharcot huszönötször megvívtak. Az ellenség már a második körben rég kimúlt, szóval kár árnyékbokszolni. Ettől még neked lehet, hogy végig kell menned a törzsfejlődésen, de próbáld kevés vérveszteséggel megúszni

A legnagyobb közhelyek:

harc a társadalmi elvárások ellen
pocaklakó
vére valaki mer beszélni róla, hogy az anyaság nem csak rózsaszín cukrostakony


A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr695104031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása