Kommentszűrés
’12 máj
18
11:03

És ha tényleg elmennek?

Írta: Onleanyblog

Szerző: FiloSzofi

Van egy olyan nézetem, miszereint a gyereknevelés mintája nagyon sokféle viszonyra alkalmazható. Nem azt mondom, hogy egészében, de mégis egy alap sémáról van szó.
Múltkor láttam egy kisfilmet

Ahogy néztem őket, egyáltalán nem voltak olyan idegenek, olyan "mai fiatalok", inkább pontosan olyanok voltak, mint mi, annak idején.

Nem ezt akartuk? Nem ezt akartuk, hogy az vasfüggöny ténylegesen, kulturálisan és mentálisan is eltűnjön? Ezt hallgattuk végeérhetetlen szónoklatokban, és szerintem tapsoltunk is annak idején. Még arra is emlékszem, Lottéval valami ünnepségen vagy tüntetésen voltunk, már nem emlékszem az apropóra, de arra igen, hogy egy szüleink korabeli nő elkezdett velünk üvöltözni, hogy Ő nem juthatott ki nyugatra tanulni, bezzegazorbán az pénzén 


A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr795103987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása