Kommentszűrés
’11 jún
18
07:32

Ki vagy-vagy? 4.

Írta: Onleanyblog

Boldog születésnapot vagy Serkenj fel kegyes nép?


Kínban vagyunk ezzel, mint a nagy magyar átlag. Egyáltalán, az együtt-énekléssel. Igyekszünk serkenni, de a család fele csak tátog. (Lotte)

Mindkettőt utálom, hagyományteremtés folyamatban. Van ellenjelölt, de még nem egészen spontán zendítünk rá mi sem.(Szofi)


Már az anyaméhben is Serkenj fel rajongó voltam, nálunk a családban a születésnap kötelező tartozéka. Felnőtté válásom rögös útján az egyik megrázó felismerés az volt, amikor kiderült, hogy lehet ünnepelni Halász Judittal is.(Zafirma)



Facebook vagy iwiw?


Egyik sem, nem is érdekel. (Lotte)

Aki megtalál valamelyiken, kérem,hívjon fel! (Szofi)

Az iwiwen megtalálható vagyok, bár úgy tudom, mára már idejét múlta, a facebook az igazán menő. Én azért szeretem, jó elnézni az ismerősök képeit, mennyire meghíztak és megöregedtek (én szerencsére nem vénülök, de azért biztos, ami biztos, 10 évvel ezelőtti képet pakoltam fel magamról).(Zafirma)



Dávid Ibolya vagy Lendvai Ildikó?

Lendvai, a női arrogancia szerintem valahol szexi. (Zafirma)

Lendvai. Kiborító tehetség. Ilyen pörgő nyelvű, szaporapillantású balos nőpolitikus nem terem minden bokorban.Sokat veszít vele pártja, hogy kiöregedik. (Ibolya? Nincs mit mondani, áruló lett. Naivan felháborodott levelet írtam neki. Persze, nem válaszolt.) (Lotte)

Lendvai. Boszorkány közalkalmazottként el tudnám képzelni. A legkeményebb férfiellenfeleim ellen vetném be.(Szofi)

Reggeli vagy vacsora?

"Reggelizünk a ragyogó verandán/ A napfény aranya oly sűrű, vastag,/hogy szinte kenyérre lehetne kenni..." Szabó Lőrinc versét olyan kép illusztrálta, ami tényleg szájba varázsolta a méz aranyát. Ez a reggeli szépség (ami persze csak ritkán átélhető) nagyon vonz. (Lotte)

Ó, mindegy, csak jó legyen az asztaltársaság, akik képesek a fenekükön maradni.(Szofi)

Minden reggel a Nagy Fogyókúra Kezdetének Napja, soha nem reggelizem. Minden este a Nagy Fogyókúra Elbukásának Napja, bánatomban mindig jól bezabálok. (Zafirma)

Barlang vagy kilátó?

Ez valami bugyuta pszichológiai teszt? Naná, hogy a kilátóra gerjedek! (Zafirma)

Mit mondjon egy tériszonyos klausztrofób? Ha muszáj, inkább a kilátó. (Lotte)

Kilátó. Olvastátok a Tom Sawyert? Első halálfélelem-élményem. (Szofi)


A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr665103391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása