Kommentszűrés
’12 jún
3
11:06

Írta: Onleanyblog

Szerző: FiloSzofi

Ha nem jött össze a vasárnapi ebéd, vagy egyszerűen csak valami különlegesre vágytok, menjetek ki a Budavári Libamájfesztiválra, még nem késő, este 11-ig várják a látogatókat, gyerekkel is lehet menni.

Azzal tisztában vagyok, hogy a felhívásomra nem fognak tömegek nekiindulni, ezért túl az ajánlón, kicsit elméletben is körbejárnám ezt a fesztivált. Mert a rendezőknek nem csak erre a három napra voltak céljaik, de brandépítés, népszerűsítés, szemléletformálás, ilyesmi. Ráadásul, bár újságíró jeggyel jutottam be, annyira azért voltam élhetetlen, hogy potyafalatokról lemaradjak, ráadásul velem volt Fí, aki tojt a tudósítói küldetésemre, és a fényképezőgép-karszalag páros nyújtotta tekintélyt is ellensúlyozta.




A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr245104012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása