Kommentszűrés
’11 jún
23
19:50

Ki vagy-vagy? 5.

Írta: Onleanyblog

Örökzöld vagy lombhullató?

Zenében jöhet az örökzöld, egyébként lombhullató, csak a ritmus kedvéért. (Zafirma)

Jaj, de nehéz! (Mindenevő vagyok a büdöskétől a kaktuszig minden érdekel, kertészet közelébe eleve csak üres pénztárcával szabad engedni.) Azért alapvetően azt hiszem lombhullató: olyan szép ritmusban élnek a fáink. Meg aztán gereblyézni is szeretek. (Lotte)

Annyira másra való! A fa - lombhullató. És van a fenyő, ami nemcsak hogy karácsonyfa, de eredendő spirituális jel mivoltát több mint tíz éve értettem meg a hegyek között. Ráadásul a hátborzongatóan ősi nyitvatrmőkhöz tartozik. (Szofi)

Népének vagy gitáros istentisztelet?

Persze, hogy népének. Pláne egy ódon templomban. Ugyanakkor gyerekekkel érhetőbbé vált a plöm-plöm Jézus, bár az apukájukat erről nem tudom meggyőzni. (Lotte)

Kizárólag népének, a levendulaszagú dauerolt vénasszony nem alkuszik! (Fakirma)

Ha lenne egy közösség, amit magaménak érzek, akkor érdekelne, akkor jobban foglalkoztatna az újítás. A memokapszulák nálam népénekbe vannak csomagolva, nem tudom csak a minősége szerint nézni. (Szofi)


Tyúkokkal fekvés vagy baglyokkal maradás?

Baglyokkal maradás, tyúkokkal kelés. Így persze folyamatos alvás-deficit, ami időről-időre ledönt a lábamról. (Lotte)

Én korán, az Ember későn. Így hát nagyjából annyiszor találkozunk, mint egy főállású tyúk egy magára valamit is adó bagollyal. (Fakirma)

Bagoly. Így harminc fölött fogékony lettem a hajnal költészetére is, de akkor a délelőttöt lehessen átaludni, hiszen az szimpla túlélés. (Szofi)

Népi vagy urbánus?

Született budapestiként: népi. (Lotte)

Betegesen urbánus, 10.000 fő alatti településeken klausztrofóbiám van. (Fakirma)

Picit köhögök a lefújt portól, de elő tudok bányászni egy érzést: az egyik felől Erósz kerget a másikhoz. (Szofi)

Lift vagy lépcső?

Én mint a comb-fenék környéki narancsbőr elleni küzdelem fő-fő harcosa a lépcsőre esküszöm. (Fakirma)

Egy gyönyörű csigalépcsős bauhaus házban nőttem fel, belém rögzült a kettesével szedett lépcsők ritmusa. Ma már tohonyább vagyok... (Lotte)

Lépcsőn üldögélni jó! (Szofi)


A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr265103396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása