Kommentszűrés
’12 dec
8
08:14

Újra vár a Mézeskalácsfalu!

Írta: Onleanyblog

Szerző: Lotte  


Előkészület
Ha még nincs hétvégi programotok, ha szeretnétek egy páratlan adventi élményt, kerekedjetek fel, s gyertek el Sződligetre, ahol a patinás óvoda kertjét és termeit varázslatos téli hangulatba öltöztették a falu anyukái és nagymamái. 200 kiló begyúrt mézeskalács tészta vált a szorgos kezek munkája eredményeképp 160 házas Mézeskalács faluvá, melyet téli életképek, koncertek, táncos produkciók tesznek még színesebbé, s a téli csemegék, forró italok sem hiányoznak majd a kínálatból.
A Sződligeti Mézeskalácsfalu Kiállítás és Jótékonysági Vásár nemcsak szép adventi élménnyel kecsegtet, de ajándékvásárlásra is kitűnő alkalom: mézeskalácsból készült karácsonyi díszek, házikók, vonatok és kézműves ajándékok várják azokat, akik szeretnének hazavinni valamit otthonukba a varázslatos hangulatból. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.
A helyi ovisok az erre az alkalomra írott "Mézeskalács dallal" készülődtek:





Címkék: ajánló advent lotte

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr15104261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dózi 2012.12.08. 08:14:00

Láttam, vettem, örömködtem.

süti beállítások módosítása