Kommentszűrés
’12 máj
25
14:35

Van fejlődés a három napos dezodor után?

Írta: Fakirma (Onleány Társasblog)

Szerző: Fakirma


Dentofit Whitening - a jövő ígérete
Örömmel jelentem, hogy van. A napokban beköltözött hozzánk 72 Órás Dezodor pajtása, Fehérítő Fogkefe. Mentségemre legyen mondva, véletlenül történt. A boltban nem vettem észre a whitening feliratot, mivel egyetlen szempont lebegett a szemem előtt: a második legolcsóbb terméket akartam megvásárolni ( önámításom része ez: annyira csórók nem vagyunk, hogy a legolcsóbb kerüljön a kosaramba). A fogkefe nem egyedül érkezett, hozta a családját is. Bátran állíthatom, megérte a befektetés.
Már a fantázianeve (dentofit) is zseniális: ki ne vágyna sportos, mozgékony fogazatra?
 Színvilága ötvözi a hagyományos értékeket a modern felfogással: az erőteljes mályva  és a türkizzöld kicsit meghökkentő, de mégsem hagy kétségeket a nemi hovatartozást illetően (igazság szerint a boltban világoskék-sárga kombinációt is láttam, konzervatív értékrendem azonban berzenkedett a határok összemosása ellen, Szendvicsgyereket meg nyilván nem zavarja, ha az ő türkiz darabja összekeveredik imádott mostohájáéval).
 Kecses íve romantikus, mégis magában hordozza a jövő ígéretét Áramvonalas formáját elnézve eszedbe sem jut, hogy a méregdrága rokonok gagyi utánzatának lettél birtokosa.
 A struktursörték  (ismét egy új darab a szókincsemben!) a leírás alapján lehetővé teszik a még hatékonyabb tisztítást (a minél kérdés tisztázatlan, de ez csak rosszindulatú szőrszálhasogatás).
 A rendkívül lágy gumi összetevőknek köszönhetően nem kell aggódni a fogíny véresre vakargászása miatt sem.
A puha hüvelykujj-támasz és a csúszásmentes fogantyú  együttesen biztosítják a kézből kirepülő fogkefék által okozott balesetek számának csökkenését (a dőlt betűs kifejezéseket nem a kisujjamból szoptam, a csomagoláson mindenki meggyőződhet létezésükről).
A fogfehérítő hatásról sajnos saját élményeim nincsenek (és nem is lesznek egy jó ideig). Azt viszont bátran állíthatom, hogy a fogszabályzómon lefegő vacsora maradványait diszkrét gyorsasággal távolítja el. Sosem hittem volna, hogy fogkefe-választáskor egyszer ez lesz a legfontosabb szempont!



Címkék: reklám inspiráció fogkefe fakirma

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr685103999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása