Kommentszűrés
’11 okt
28
19:50

2011-ben ismertem meg Dániel Pétert...

Írta: Lotté

szerző: Lotte

"A Magyarországi Szociáldemokrata Párt képviseletében következetesen szeretnék kiállni és tenni a hazai kisebbségek jogainak védelme, a különböző szélsőséges szervezetek jogsértései ellen, illetve a Magyar politikai élet megtisztítása és a társadalmi fejlődést szolgáló felelősségteljes politizálás érdekében."- írta 2010-ben, mintegy politikai credójaként Dániel Péter. Forrás: kobanya.info

Az ügyvéd-politikus azóta Gyurcsány új alakulatának tagja, aki kaszinótojásos maszatolása után újabb "hőstettet" hajtott végre nagyszabású közéleti vállalása égisze alatt a Facebookon.
 
Az Onleány Társasblognak nemrégiben interjút adott Wittner Mária, 1956-os forradalmárt minősíthetetlen stílusban gyalázó ügyvéd mára kínossá vált az ikon, Gyurcsány Ferenc számára is.

Kíváncsian várom, vajon a szélsőséges baloldali megnyilvánulások miatt cikkezni fognak-e Dániel kapcsán a nagy nyugati lapok? S vajon ezért is lemondta volna a ma esti dirigálást Christoph von Dohnanyi? (eredeti lemondó levél)
Tippelhetek?


Címkék: közélet lotte köz/vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr915103542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2011.10.28. 19:50:00

Ennek a kocsmai stílusú, talán részeg?- no nem az alkoholtól, a gyűlölettől bekómált fazonnak fröcsögését nem valószinű, hogy az ügyeletes kürtösök belefújják az "igazi" demokráciák ájerjába.
Lehet, hogy ezt a szakállast valakinek jól meg kéne "nevelni"?

süti beállítások módosítása