Kommentszűrés
’11 aug
10
14:55

Testek a strandon – kategorizáljunk!

Írta: Onleanyblog

Ha UFÓ lennék, biztos nem érteném, hogy van az, hogy a Földlakók kiismerhetetlenül szövevényes és szigorú szabályok alapján öltözködnek, majd ugyanezek egyszerre ledobnak magukról mindent, és minden fenntartás nélkül együtt pancsolnak, sütkéreznek.

Akárhogy is nézzük, a parton mindig egy kicsit más, pucérkodós világba csöppenünk. Ezért aztán bámulunk és értékelünk – vezeklésként pedig betudhatjátok a saját pucérkodásunk körüli fölösleges körülményeskedést.
A partszakaszt, ahol mi nyaralunk, többnyire családok népesítik be, ez nem az a csajozócentrum, ahova kimondottan testieskedés szempontjából tódulnak a népek, így árnyaltabb szempontrendszert alkalmazhatunk, mint a jó pasi, vagy a 0-10 pontos nő.
Az objektív szépség amúgy is csak az ifjúságé, ami nekem most érdektelen, bár őszintén, és immár tét nélkül csodálom, mégis kissé jelentéstelen, miután túl vagyok azon a koron, hogy magamat a húspiacon pozicionáljam.
Lássuk tehát a már megírt húsfelületeket. A kategóriák között átfedések lehetségesek:
Kicsit és nagyon testek
Kicsit testek, azok az entrópiás alakok akiken látszik, hogy a nyaraláson kívül csak a szokásos kéz-arc felületen jelennek meg. Ettől még lehetnek csinosak és jóalakúak, a testük mégis csak anyag, az árnyalt jelentéseket hordozó archoz képest. (Magamat is ide sorolom egyébként)
A nagyon testek egy sokszínű csoport, élet és gondolkodásmódjukat egész testük arányosan képviseli, mivel nem csak a fürdéskor és szex közben kerül elő, hanem látszik, hogy használatban van.
Ide tartoznak az ápolt nők, akik konditerembe járnak, de legalábbis rendszeresen mozognak valami kevésbé természeteset a kertészkedésnél, vagy játszótéri kergetőzésnél, valamint a kimódoltan sportos férfiak.
E családba sorolandók a kissé közönségesen önszeretők, akik teletalppal, állnak meg böngészni a büfé kínálatát, mindig jól be vannak rendezkedve uzsonnával, kempingszékkel, idősebbek kisrádióval. Böffentősen elégedett testérzetük karbantartása egész éves program. Kaszáló kézmozdulatokkal, csoszogva járnak, a nők szétvetett lábakkal, hasra ejtett mellel ülnek a pokrócon – de benne vannak egy jó kártyapartiban, gondoskodnak hideg sörről, nem ritkán cigiznek és kategorikus kijelentéseket tesznek.
Boldog testek
Idei megfigyelésem, hogy nem csak az arc tükrözi, ha valaki a helyén érzi magát, szeret és szeretik. A boldog test nem tökéletes, de nem pusztítja az idő, inkább egyéni kézjegyet ró rájuk. Mint egy jó házasság a kamaszszerelemhez képest, úgy nem veszteség, de eredmény egy ilyen test. A kamaszok ezt nyilván nem hiszik el, de ez nem baj.
Nem látszik rajtuk sem ez elfojtás, sem civilizációs pótcselekvések. Többnyire átlagos súlyúak, de ez sem kötelező, van itt például egy német nő, tavaly is láttam, kifejezetten nagy, és a nagyon tényleg nagyot értek, de mesterkéletlen, kedves, és szavamra, szép. Szelíd szeretettel terelgeti az apróságait. Nem hinném, hogy a mértéktelenségtől ekkora, egyszerűen ahhoz túl kiegyensúlyozottnak és derűsnek látszik.
Tarzanok
A tarzanok többségében férfiak, de lehetnek nők is. Nem nyaralók, hanem kültéri emberek. Testük természetes állapota, hogy szabadon van, a természetes, cserzett barnaság mintegy ruhaként fedi el a pucérságukat. Ők nem levetkőztek, hanem ilyenek.
Nem csak a jómódúak tartozhatnak közéjük, akik idelent vitorláznak, amíg a pénzük dolgozik helyettük, és nem is csak nyugdíjasok, de fiatalabb helybéliek is lehetnek. Ilyen volt Gyuszi bácsi, akit sosem láttam másban, mint egy kis kék sortban, háza volt a szőlőhegyen, nyáron németeknek adta ki a tetőteret, amúgy meg a pestiek kertjét gondozgatta, és itta a borukat.
Bamba testek
Többnyire a felnőttkor küszöbén toporgó fiatalok, akik talán a hazai trakta és a lelassultság miatt kissé lemaradtak a már vadászó kortársaikhoz képest. Dagik. Formátlanságuk esetlegesség is egyben, megjeleníti a belső kialakulatlanságot. Figyelem, innen van kiút, srácok, hajrá!
Megharcolt testek
Végül egy igen gyakori típus, ötven fölött kezdődik és a nem becsmérlő értelemben vett átlagember tartozik közéjük. Akik végigküzdötték az életet, veszteségekkel és nyereséggel. Valószínűleg nem értek rá, hogy gyakran megálljanak, és rendezzék soraikat – ez látszik a testükön is. Sok mindent elviseltek és kiálltak, közben így-úgy szétcsúszott testet és keményebb vonásokat szereztek. Hibáikat nem takargatják, a nők színes, de kevéssé összetartó fürdőruhákat viselnek.
(Szofi)


Címkék: balaton test strand filoszofi

A bejegyzés trackback címe:

https://onleany.blog.hu/api/trackback/id/tr45103419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása